Welkom

Welkom bij de Monitor Sport en Gemeenten, de Monitor Brede Regeling Combinatiefuncties en/of het Gemeentepanel. Als deelnemer heeft u toegang tot (een deel van) deze webomgeving. Het verzamelen van informatie en vervolgens de weergave van resultaten vindt hier plaats.

Monitor Sport en Gemeenten

Welkom in de Monitor Sport en Gemeenten! Deze monitor bevat een uitgebreide weergave van cijfers op het vlak van sport.  Door toegang te krijgen tot de monitor stemt u in met de algemene voorwaarden, deze treft u hier aan. Als deelnemer aan de Monitor Sport en Gemeenten kunt u ook de uitkomsten van het gemeentepanel onderzoek raadplegen.

Monitor Brede Regeling Combinatiefuncties

Welkom in de Monitor Brede Regeling Combinatiefuncties (BRC). Deze monitor bevat vragen over de inzet van fte’s vanuit de Brede Regeling Combinatiefuncties. U kunt bij de vragenlijst komen door op het tabblad ‘Gegevens invoeren’ te klikken. Gemeenten die deelnemen aan de Brede Regeling Combinatiefuncties ontvangen vanuit de Rijksoverheid financiële middelen om functionarissen (buurtsportcoaches, combinatiefunctionarissen, cultuurcoaches of andere functietitels) aan te stellen. Door het invullen van de vragenlijst geeft u informatie over de voortgang en inzet van de functies in uw gemeente. Om u te ondersteunen bij het invullen van de vragenlijst treft u hier een handreiking aan en kunt u hier de vragenlijst in pdf, een excel-tool als invulhulp en een FAQ vinden. Wij verzoeken u de vragenlijst vóór 7 september 2021 volledig in te vullen en in te leveren. Als deelnemer aan alléén deze monitor heeft u beperkt toegang tot deze web omgeving.

Gemeentepanel

Om de uitkomst van het gemeentepanel te raadplegen kunt u hier klikken. Leden van het gemeentepanel hebben beperkt toegang tot de web omgeving

Contact

Indien u vragen heeft over de Monitor Sport en Gemeenten of het Gemeentepanel dan kunt u contact opnemen met Danielle Ruikes van de Vereniging Sport en Gemeenten. Dit kan door direct contact of via 'Helpdesk' (technische vragen).

Nieuws

Vragenlijst Monitor Brede Regeling Combinatiefuncties 2021 opengesteld

Dit bericht is bedoeld  voor deelnemers aan de Monitor Brede Regeling Combinatiefuncties.

De vragenlijst Monitor Brede Regeling Combinatiefuncties is onder ‘Gegevens invoeren’ opengesteld. Gemeenten hebben tot 7 september om data aan te leveren.

Een moment a.u.b.